1 l vand

1 kg sukker

korn fra 1 stang vanilje

FX. på anvendelse af grund sorbet

Citronsorbet ½ liter
  • 6 citroner, saften af
  • 1 3/4 dl vand
1 æggehvide Sur
Limesorbet ½ liter
  • 6 limefrugter
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 dl vand
1 æggehvide Meget sur 🙂
Jordbærsorbet 3½ dl
  • 400 gram jordbær
  • 2 citroner, saften af
1 æggehvide Yndlings
Hindbærsorbet 3 3/4 dl
  • 450 gram hindbær
  • 2 citroner, saften af
Yndlings
Te sorbet 3 dl
  • 6 1/4 dl kold te, fx grøn te
  • 1 citron, saften af
1 æggehvide I stedet for at koge teen kan du lade den trække i koldt vand i et døgn. Det gør den mindre bitter.

Skriv et svar